Bibliotheek Ommen

Klik hier voor de website van Bibliotheek Ommen

vrijdag 4 november 2011

Oproep vrijwilligers

Oproep vrijwilligers
De bibliotheek nieuwe stijl wordt vanaf 1 januari gerund door vrijwilligers, op de achtergrond bijgestaan door Gerda Wermink als professionele  kracht van de bibliotheek in Ommen.  Het is de bedoeling dat de bibliotheek op woensdagmiddag en op twee avonden open zal zijn, welke avonden is afhankelijk van de beschikbaarheid van de vrijwilligers. De eerst gedachten gaan uit naar de maandag- en de woensdagavond maar dat kan dus nog anders worden.  De bibliotheek is daarom op zoek naar vrijwilligers die zich voor de bieb en voor Lemele in willen zetten.
Wat doen vrijwilligers?
De vrijwilligers houden toezicht tijdens de uitleentijden, zijn behulpzaam bij het zoeken en uitlenen/innemen van materialen en zorgen voor de afhandeling van betalingen.  Opruimen, het inschrijven van nieuwe klanten  en het verwerken van gereserveerde materialen hoort ook bij de werkzaamheden. Ook helpen zij mee bij bibliotheekactiviteiten zoals de Kinderboekenweek. Verder komen zij eens in de zoveel tijd bij elkaar voor overleg.  Er wordt gewerkt volgens rooster, als er voldoende vrijwilligers zijn hoeft men niet elke week aan te treden.
Informatie en aanmelden
Voor meer informatie kan  gemaild worden naar biebommen@hotmail.com.  Daar kan men zich ook opgeven als vrijwilliger. Bellen kan ook: contactpersoon is Barbra Arrindell  0529-452158 of 06-46192208.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten